Leestijd: ( Aantal woorden: )

Welkom in de Wereld van Synthetische Realiteit

We moeten iets bekennen. Isabela Santos, die je kent als als een natuurliefhebbende AI-kunstenaar, is eigenlijk een creatie van onze fantasie en technologie. Dit was een deel van onze ‘Synthetische Realiteit’-demonstratie om jou te laten zien hoe geavanceerd generatieve AI tegenwoordig is. Het wordt steeds lastiger om echt van kunstmatig te onderscheiden, wat van ons allemaal vraagt om kritischer te zijn over de betrouwbaarheid van bronnen. Tegelijkertijd laat dit ook de verbazingwekkende mogelijkheden van generatieve AI zien.

AI Panda Lab: Pioniers in AI-Experimenten

Bij AI Panda zijn we constant aan het experimenteren. In ons Lab werken we samen met verschillende partners uit de AI Panda Club, zoals Wieck Molendijk Consultants, VVA Informatisering en Marble Solid Financials, om nieuwe toepassingen van generatieve AI te ontdekken. Deze toepassingen helpen jou binnen de 7 cruciale domeinen van jouw organisatie zodat jij kunt excelleren op 7-sterren niveau. Ben je benieuwd hoe generatieve AI jouw bedrijf productiever, kwalitatiever of sneller kan maken?

Ontdek het met Onze AI-Safari

Stap in onze AI Safari! Hier nemen we je mee in de ongelofelijke wereld van AI. We vertalen AI-mogelijkheden naar praktische use cases voor jouw organisatie en helpen je om vaardigheden te ontwikkelen om jouw toekomstdoelen te bepalen. En het mooiste? Tot het einde van het jaar bieden we de AI-Safari aan op een no-cure-no-pay basis voor uitvoering in Q1 2024.

Klinkt dit interessant? Plan dan een vrijblijvend voorgesprek via onze kalender. Samen verkennen we de mogelijkheden en hoe AI een verschil kan maken voor jouw organisatie.

Warme groeten,

AI Panda Club

Gerelateerde berichten

ChatGPT: een jaar van baanbrekende vooruitgang en toekomstige kansen
Het is een jaar geleden dat ChatGPT werd gelanceerd. Met meer dan 100 miljoen actieve gebruikers binnen twee maanden na de lancering kende ChatGPT...
De toekomst van werk: AI als motor voor talentontwikkeling
Volgens het “Future of Jobs Report” van het World Economic Forum uit april 2023 zullen in de komende vijf jaar bijna de helft (44%) van de...
AI: de sleutel tot meer productiviteit, kwaliteit en werkplezier

In de snel evoluerende wereld van vandaag is de potentie van Kunstmatige Intelligentie (AI) niet langer te negeren.

Hoe CHATGPT jouw bedrijf naar de ‘next level’ kan brengen
Bijna een jaar geleden introduceerde OpenAI ChatGPT, een technologische doorbraak in de wereld van Large Language Models (LLM’s) en...
Privacy & Security in het tijdperk van Generatieve AI: waarom ook jouw bedrijf alert moet zijn

In het licht van technologische innovaties komt de vraag over privacy en security steeds vaker naar voren.

Effectieve prompting aanpak in ChatGPT: aandachtspunten en praktische tips

In het domein van Large Language Models (LLM’s zoals ChatGPT of Bard), is prompt engineering een essentiële schakel.

Jouw AI potentieel meten

Ontdek het verborgen productiviteitspotentieel van jouw organisatie. Krijg inzicht in de gebieden waar AI de productiviteit in jouw organisatie een krachtige impuls kan geven. Vraag nu de gratis AI-scan aan en zet in slechts één (digitale) afspraak je eerste stap naar een productiever en innovatiever werkklimaat.